marLED® V10 og marLED® V16

Uovertruffen design og funktionalitet

Dette operationslampe-system består af en hoved-lampe marLED® V16 og en satellit-lampe marLED® V10. De to lamper matcher hinanden i form og giver en perfekt helhed. VariLUX-funktionen tillader uovertruffen tilpasning af lysfeltet til det kirurgiske felt. Der kan vælges mellem et cirkulært eller et ovalt lysfelt afhængigt af anatomiske forhold eller den anvendte operationsprocedure. Det ovale lysfelt kan endvidere vendes på langs eller tværs, så det passer til operationsfeltet.

 

Produktvideo

Banebrydende teknologi og ergonomi

marLED® bruger LED-chips fra den nyeste generation: de er mindre, mere kompakte og har større lys-effektivitet og mindre strømforbrug.

marLED® har vundet adskillige internationale anerkendte designpriser på grund af fordelene ved det fremragende optiske koncept og hus design.

Der er mange LED operationslamper på markedet - men ingen er som marLED® V10/V16: nyeste generations LED-chip sikrer hidtil uset lysudbytte med mere end dobbelt så meget lys output. Denne højtydende belysning gør marLED® til den bedste i sin klasse.

marLED® V10 og marLED® V16 har ikke kun exceptionel høj ydelse, de har også en overbevisende god ergonomi. Et smart visuelt udseende og effektivitet i brug – det er sådan marLED® V10/V16 overbeviser ikke kun kirurger og operationspersonale, men også juryerne for internationale anerkendte design priser.

Få mere information